вторник, 26 юли 2016 г.

Фенове на Цървена звезда си спретнаха зверско меле на Слънчев бряг

снимка youtube.com


Лудогорец днес домакинства на сръбския гранд Цървена Звезда на Лудогорец Арена в Разград. Мачът е от третия предварителен кръг за влизане в шампионската лига. Българският шампион излиза като фаворит в първия мач, но сръбския треньор на Левски, каза, че никой отбор не е фаворит срещу Звезда, дори и Барселона.

Фенове на на сръбския гранд вилняха тази нощ в черноморския курорт Слънчев бряг. Има много изпочупени витрини и други материални щети. Сърбите се биха с други хора има много пострадали, а след намесата на полицията нещата дори са се влошили.

Ултрасите след употреба на алкохол и наркотици са се сбили с родната полицията. Има ранени униформени и цивилни лица. Около 45 човека са задържани, като някои са осъдени по бързата процедура. На другите задържани в момента се установява самоличноста.


Очевици разказват, че хулиганите не само не са спряли мелето след като полицай е стрелял във въздуха, ами още повече са се настървили. Цивилни хора са помагали на полицията при схватката, които също са с леки наранявания. Очаква се на стадиона в Разград и около него да има над 3000 униформени, които да следят за реда.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари