неделя, 24 юли 2016 г.

Лео Меси слага край на почивката

снимка telegraph.co.uk
Аржентинския топ играч на Барселона, сложи край на почивката си по островите на Испания, седмица по рано от предвиденото. Той ще се срещтне с неговия тийм в понеделник, когато се очаква отборът да замине за острова. Луис Енрике го е привикал малко по-рано за да може да влезе във форма наравно с другите, нищо, че Меси е голямата звезда в отбора, футболистът се е отзовал на треньора си.

Почивката на Меси това лято ще се запомни с многобройните му срещи с фенове, повечето от които непредвидени. Аржентинецът, както винаги не отказваше да се снима и да раздава автографи на всички запалянковци. В един от случаите фен преплува около километър, за да стигне до яхтата на своя любимец, и да вземе заветния автограф. Лео се зарадва на момчето и го черпи едно сокче, докато дойде друга лодка  да го прибере до брега.

снимка alvinet.com
Меси освен всичко останало , май ще сменя и имиджа преди сезона, защото вече е сребристо, платинено рус. Барселонския симпатяга все пак е оставил брадата си, с която се подвизаваше на цялото първенство "Копа Америка". Въпреки загубения финал там, настроението на Меси е на ниво и както се досещате, може да очакваме отново силен сезон за неговия Барселона.Няма коментари:
Write коментара

Коментари