петък, 12 август 2016 г.

Футболни прогнози за 12.08.2016


Днес отново ще се насочим към белгийската Лига Про. Мачът в петък вечер е между отботрите на Сейнт Труйден и водачът след 2 изиграни кръга в шампионата Андерлехт. Домакините стартираха първенството с победа с 1-0 над Локерен, след което паднаха с 2-0 от Стандарт Лиеж като гости. Андерлех от своя страна са с 2 поредни победи в шампионата, като отпаднаха изненадващо от руския отбор Ростов в 3-ти предварителен кръг за влизане в шампионската лига.

След отпадането си от ШЛ Андерлехт наниза точно 5 парцала на непретенциозният Кортрийк предния кръг. Бърз поглед върху статистиката ни подсказва нещо интересно между съперниците тази вечер. В последните си 5 мача по между им Андерлехт печели 4 и един път завършват с равенство 2-2. В 4 от 5 пъти пък отбора на Ст Труйден поема 2 или повече гола и само една загуба с 1-0.

Петте гола предния кръг и статистиката между двата отбора ни навеждат на мисли, че Андерлехт и днес ще се разпише повече от веднъж във вратата на домакините. Начало на мача 21:30 българско време.Прогноза:
Андерлехт да отбележи 2 или повече гола
Коефициент - 1,72 в Betfair - лицензиран букмейкър за България

Няма коментари:
Write коментара

Коментари