петък, 5 август 2016 г.

Веднъж в Реал, завинаги в Реал

снимка skysports.com


Европейският шампион с Португалия, Кристияно Роналдо най-вероятно ще се пенсионира в Реал Мадрид, след като от кралския клуб са му предложили да удължат настоящия му договор до 2021 година, когато той ще бъде на 36. Звездата на кралския клуб е приел предложението с огромна радост и се очаква, той и мениджера му да се срещнат с Флорентино Перес в близките дни за да договорят клаузите по договора, и Роналдо да преподпише.

На този етап условията на Кристияно остават същите, като той ще прибира чисто около 21 милиона евро годишно, плюс допълнителни премии при спечелване на трофей. Португалският Ас все още е във ваканция и се възстановява от контузията, която получи след тежък сблъсък с Дмитрий Пайет във финала на европейското във Франция.

На 10 август той трябва да се завърне в отбора на Реал и да започне подготовка за новия сезон, ако от лекарския щаб преценят, че е готов. ЦР седмицата записа кратко видео миналия месец в което благодари на феновете и спомена, че ще се завърне по силен от всякога. С нетърпение всички очакват голямото завръщане на живата легенда на "Белия балет".


Няма коментари:
Write коментара

Коментари