петък, 14 октомври 2016 г.

ЦСКА София - Левски 1914 стадион Васил Левски 16:30

снимка fourfourtwo.com

Без значение вечно дерби или не, както твърдят и от двете страни, мач ЦСКА - Левски ще има на стадион Васил Левски от 16:30 часа. Очакванията са броя на хората да надхвърли 20 хиляди фена, хора които ще са там за да подкрепят своя отбор, пък който както ще да го нарича. Факта, че около националния стадион, че и по далеч ще бъде забранено преминаването и спирането на превозни средства освен градския транспорт, горвори красноречиво какъв ще е интересът за това събитие.


http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9575

ЦСКА София, който се намира на четвърта позиция във временното класиране, ще приеме Левски 1914 като домакин и ще направи всичко по силите си за да вземе трите точки. Сините като водачи пък със сигурност ще искат да запазят първото място на всяка цена. Едно е ясно и двата отбора се нуждаят от победа, хем за по-добро класиране в шампионата, хем да донесат повече радост за своите фенове, тъй като и за двата отбора публиката е от огромно значение.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9575


Нашите приятели от Betfair  са подготвили СТРАХОТНА оферта за всички фенове, които са готови да подкрепят своя отбор. Всеки, който няма все още акаунт в Betfair и има 18 години  може да се възползва от УНИКАЛНАТА промоция. 9.0 коефициент за ЦСКА и 8.0 коефициент за Левски. Регистрацията става за една минута и през мобилен телефон. Най-доброто е, че това е ЗАЛОГ БЕЗ РИСК ако това за, което сте заложили не се случи ВИЕ ще получите парите си ОБРАТНО. Още един бонус печелите , ако се включите в промоцията по 2 Евро на всеки гол за вашият отбор.
http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9575
 

Няма коментари:
Write коментара

Коментари