сряда, 5 октомври 2016 г.

Ексклузивно интервю на Динозавъра Майк Тайсън пред Нова

снимка suggest-keywords.com

„Получих парите, които желаех. Сега, на тази възраст,  виждам, че много неща са временни. Не се смятам за по-добър от всички останали. Изпитах страданието, което се полага на всекиго. Сега съм научил много истини” каза в предаването "Здравей България" по Нова Майк Тайсън.

Великият боксьор разказа и за взаимоотношенията с първата си съпруга. „Познавахме се, разделихме се за една година, после пак започнахме, после пак прекъснахме. После тя забременя и се оженихме. Нямахме пари, имахме ужасен дом”, разказва Той.

Тайсън продължава да твърди, че престоят му в затвора е 100% несправедливост.


                                      
„Ако продължавах да храня горчивината, нямаше да съм тук. Аз съм човек с опит. Знам, че понякога в живота има лоши неща, които сполитат добрите хора. Това е част от живота и трябва да се превъзмогне”

Той признава всичко на децата си, нищо не крие от тях. Обяснява им, че трябва да са честни със себе си, да търсят истината. „Човек лъже себе си повече, отколкото другите”, заяви Тайсън.Казва, че е приел исляма, защото това е той.

„Имам морална структура, която следвам. Преди това бях католик. Не бях особено добър християнин, да си призная. Много по-удобно се чувствам като мюсюлманин”, сподели боксьорът. 

Настоящата му съпруга е мюсюлманка, родена с тази вяра.
„Тя не изглежда никак несветски. Когато се запознах с нея, тя носеше фередже. Не беше цялостно покритие, но имаше покритие на главата”, разказа боксьорът.
 

Няма коментари:
Write коментара

Коментари