неделя, 13 ноември 2016 г.

В последния си мач за годината националите излизат срещу Беларус

източник betfair.com
"Трикольорите" посрещат Беларус с ясното съзнание, че само и единствено победа може да им остави шансове да продължат битката за едно от първите две места в групата. Разбира се, на фона на моментните възможности на тима това звучи като абсолютна химера, но новият селекционер Петър Хубчев даде да се разбере, че няма да развее бялото знаме и ще иска от тима да извлича максимума от всеки двубой. И ако доскоро националите се огъваха под натиска от очакванията на феновете, сега такива няма. Разочарованието сред привържениците граничи с безразличието и единствено от футболистите зависи да направят така, че трибуните на "Васил Левски" отново да се пълнят до краен предел и съперниците да треперят. 

                                 

Беларус е напълно преодолим отбор и не е случайно, че Хубчев смята да заложи на по-офанзивна схема. България ще атакува с триото Ивелин Попов, Георги Миланов и Александър Тонев. Зад тях редом до капитана Светослав Дяков ще действат Ивайло Чочев и Симеон Славчев. В центъра на защитата ще си партнират Васил Божиков и Александър Александров, а по двата фланга ще играят Страхил Попов и Петър Занев. Единствената дилема пред Хубчев е на кого измежду Владислав Стоянов и Николай Михайлов да заложи на вратата.


Гостите пристигат със самочувствието от победата над Гърция в контрола през седмицата, а освен това на старта на квалификациите удържаха нулево равенство срещу европейския вицешампион Франция. Селекционерът Александър Хацкевич ще разчита на опита на ветераните Александър Хлеб и Сергей Корниленко, както и на добрата форма на Павел Нехайчик. До момента България и Беларус са се срещали помежду си 5 пъти, като нашите имат 4 победи, а бившата съветска република само една.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9880

Няма коментари:
Write коментара

Коментари