вторник, 6 декември 2016 г.

Отборът на Базел ще се опита да открадне поне точка от Арсенал


източник betfair.com
Арсенал вече се класира за следващата фаза на надпреварата, но този мач има значение, защото "артилеристите" се целят в първото място в групата. За целта обаче те трябва задължително да спечелят на швейцарска земя, и да се надяват на грешка на ПСЖ срещу Лудогорец в Париж. За Базел двубоят е от доста голямо значение. При очаквана загуба на българския шампион, днешните домакини ще продължат в турнира Лига Европа, ако не загубят от Арсенал. Въпреки че са фаворити, гостите не се нуждаят от задължителен успех и това обяснява високия коефициенти 2.30 за тяхна победа.


                                
Ако все пак те искат да се борят за първото място, би трябвало Арсен Венгер да заложи на силен състав, макар и с една или две ротации. Като се има в предвид разликата в класите, Арсенал притежава достатъчно талант, за да преодолее Базел, независимо на кой ще гласува доверие Венгер. Това е една отлична възможност да се заложи на Арсенал при толкова висок коефициент. "Артилеристите" разбиха с 5:1 Уест Хям през уикенда и са с повишено самочувствие.

                                

Те са вкарали цели 55 гола в 22 мача във всички турнири от началото на сезона и по всичко личи, че сами могат да преминат границата от 2.5 гола. Досегашните пет мача в групата на Арсенал завършиха с отбелязани два или повече гола, като средно в техните срещи са завършили с 3.8 вкарани попадения. Въпросът тук е, дали Базел ще може да допринесе за резултатността на мача. Швейцарците се разписха само два пъти до момента в групата.
Коефициенти за мача: Базел @ 3.60, Арсенал @ 2.10, Равен @ 3.50 от Бетфеър
  http://bit.ly/BG100EuroBonus

Няма коментари:
Write коментара

Коментари