петък, 3 март 2017 г.

"Подкрепете реферите", заедно с Арсенал и „You Are The Ref"

източник betfair.com

Betfair
стартира новата си кампания „Подкрепете реферите", която има за цел да покаже ключовата роля, която "мъжете в черно" играят в любимата ни игра. Като част от кампанията, Betfair си партнира с независимата организация „You Are The Ref", подпомагаща реферите на всички нива да подобрят набора си от умения.
Betfair се ангажира да дари 10 £ на „You Are The Ref" за всеки жълт картон, показан във Висшата лига до момента (включително по време на мачовете през този уикенд), което показва ангажимента на марката към съдиите на всички нива. Дарените средства ще се използват за изпращане на повече рефери на аматьорски мачове на специални курсове за обучение, което ще помогне за подобряване на цялостите стандарти за съдийство и броя участия във Великобритания.
Betfair стартира тази кампания за осведоменост като част от партньорството си с английския гранд Арсенал и трима играчи на клуба. Оливие Жиру, Начо Монреал и Петер Чех се редуваха да съдийстват в аматьорски мач. Сред участниците бяха бившите рефери във Висшата лига Марк Хелси и Глен Търнър, на които беше поставена задача да оценят съдийството на всяка от звездите на Арсенал.

Марк Хелси, коментира: „По време на мача Жиру направи всичко възможно и взе няколко чудесни решения, нещо, което също прави на терена като футболист. Чех показа лидерските си качества и се справи добре с напрежението, като взе две страхотни решения - в резултат от едното един играч беше изгонен за игра с ръка на линията.
„За Монреал вземането на решения беше много по-трудно, отколкото очакваше, а след това каза, че е подценил отговорността, която реферите имат в даден мач."
Betfair работи и с анонимен рефер, за да създаде информативна поредица от блогове, които се фокусират върху предизвикателствата, пред които са изправени съвременните съдии. Първият от тези блогове, озаглавен „Managing Managers" (Управление на мениджърите), представя случки, фокусирани върху напрежението върху реферите от страна на мениджърите.
Подобни блогове ще бъдат публикувани по време на подготовката за мачовете от уикенда, като ще се занимават с проблемите на недоволни играчи и обучението, което е нужно, за да станеш съдия във Висшата лига.
http://bit.ly/BG100EuroBonus

Няма коментари:
Write коментара

Коментари