събота, 29 април 2017 г.

Левски - ЦСКА от 17:00 на Васил Левски

източник betfair.com
"Сини" и "червени" излизат един срещу друг за трети път през този шампионат, като Левски записа успех в последното Вечно дерби. Големият коз в полза на "сините" се казва Николай Митов. Треньорът доказа, че мотивацията е едно от най-добрите му качества и когато се отнася до дерби с ЦСКА - специалистът има постига добри резултати. В лагера на ЦСКА има само една въпросителна и тя е свързана с Петрус Бумал, който тази седмица тренира на облекчен режим.
http://bit.ly/Levski_14_CSKA_16

Бумал евентуално може да играе и на инжекции, като шансовете му да е сред титулярите са 50:50. Вариантите за негов заместник в средата на терена са два - Кристиан Малинов, който го замени принудително в мача с Лудогорец, както и Давид Симао. С по-големи шансове на този етап изглежда вторият. Освен Бумал, другата въпросителна е свързана с позицията зад нападателя Каранга. За нея спорят португалците Руи Педро и Арсенио Нунеш. Не е изключено и двамата да получат шанс за изява за сметка на някой от крилата в тима.

                                
Големият проблем в лагера на Левски е свързан с най-опитният играч на "сините" - Веселин Минев. Наставникът на тима Николай Митов няма да може да разчита на капитана за дербито. Той получи разтежение при победата с 2:0 над Ботев Пловдив, но след това игра в срещите с Черно море (0:1) и Лудогорец (0:0), което е усложнило травмата му. Левият бранител опита да се възстанови за срещата и въпреки че има разкъсване на мускула попадна в група за мача. 36-годишният футболист пропусна и предното дерби поради травма, което Левски спечели с 2:1.  Така като ляв защитник в отбраната на 26-кратните шампиони най-вероятно ще започне Сашо Александров. Иначе на облекчен режим през седмицата тренира и Давид Яблонски, но той вероятно ще бъде готов за игра за мача с ЦСКА.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари