понеделник, 22 май 2017 г.

Андре Агаси ще тренира Джокович

източник bet365.com
Световният №2 Новак Джокович (Срб) потвърди, че Андре Агаси ще бъде новия му треньор. Сърбинът съобщи новината след финала на Мастърса в Рим, където бе повален от младата надежда Александър Зверев (Гер) с резултат 6-4 6-3. Джокович ще започне съвместна работа с Агаси следващата седмица, когато стартира втория турнир от Големия шлем за годината - Френч Оупън.

                                
"Говорих няколко пъти с Андре по телефона през последните седмици и решихме да се съберем в Париж. Той ще бъде там с мен и ще видим какво ще стане в бъдеще. И двамата сме ентусиазирани да работим заедно и ще видим докъде ще ни отведе това. Нямаме дългосрочни планове, като за момент просто искаме да се опознаем. Той няма да остане за целия турнир, а само известно време", каза Джокович.

Джокович, който днес навършва 30 години, изпитва известни затруднения от спечелването на първата си титла във френската столица през миналата година. В края на последната кампания той прекрати взаимоотношенията си с Борис Бекер, а в началото на този месец взе изненадващото решение да се раздели с дългогодишния си щаб, включващ Мариан Вайда, кондиционния треньор Фил Грич и физиотерапевта Милян Аманович. 
http://bit.ly/BG100EuroBonus

Няма коментари:
Write коментара

Коментари