петък, 5 май 2017 г.

Джокович казва Чао на щаба си

източник bet365.com
Световният номер две Новак Джокович обяви, че се разделя с щаба си точно преди Откритото първенство на Франция, където ще защитава титлата си от миналата година. Той повече няма да работи с треньора Мариан Вайда, фитнес треньора Фил Грич и физиотерапевта Милян Аманович. Новак Джокович доминираше тотално в мъжкия тенис до триумфа си на Откритото първенство на Франция 2016, негов първи в престижната надпревара. Оттогава насам обаче резултатите му се влошиха и той реши да потърси промяна.

                                
"Завинаги ще бъда благодарен на Мариан, Грич и Милян за десетилетието приятелство, професионализъм и отдаденост. Без тяхната подкрепа нямаше да достигна до тези професионални висини. Знам, че дадоха всичко от себе си, за да ми помогнат да сбъдна мечтите си и винаги са били движещата сила и попътният ми вятър. Това не беше лесно решение, но всички ние чувствахме, че е необходима промяна", гласи съобщение на официалния сайт на Джокович.

През миналия декември Ноле прекрати професионалните си отношения с германската тенис легенда Борис Бекер, с когото спечели шест от 12-те си титли от шлема. Междувременно, залози за титла на Джокович на клея в Париж се приемат при коефициент от 4.50. Шансовете му да грабне два трофея от шлема през този сезон са оценени на 5.00. Коефициентът затова сърбинът да не спечели отличие от "славното каре" през 2017 г. е 2.25.
http://bit.ly/BG100EuroBonus

Няма коментари:
Write коментара

Коментари