понеделник, 19 юни 2017 г.

Австралия и Германия излизат за купата на конфедерациите

източник betfair.com
Световният шампион Германия пристигна в Русия с доста странен състав, в който най-опитните футболисти са Юлиан Дракслер, Джошуа Кимих и Емре Джан. Очевидно е, че основната цел на наставника Йоаким Льов е да обиграва младите футболисти, които ще поемат смяната на поколенията след време.

http://bit.ly/Germany_10
Отборът на Австралия стана шампион на Азия, но според повечето специалисти е доста по-класен от своите съседи от Нова Зеландия. Главната задача на отбора от Зеления континент е да "свери часовника" срещу силни съперници преди решителните битки от световните квалификации, където "кенгурата" все още не познават загубата, но са трети в групата, на точка след Япония и Саудитска Арабия и с шансове 50 на 50 да заемат някое от първите две места, даващи директно право на участие на финалите на Мондиал 2018.

http://bit.ly/Germany_10
За разлика от германския си колега, треньорът на Австралия Анге Постекоглу доведе най-добрите си футболисти, като от състава липсва единствено халфът на Астън Вила Миле Йеденак, който получи травма в световната квалификация със Саудитска Арабия на 8 юни и пропуска турнира. Въпреки подмладения състав Германия остава фаворит в мача. Бундестимът не познава загубата в десет поредни срещи, като е спечелил осем от тях.
http://bit.ly/BetfairPromoBG

Няма коментари:
Write коментара

Коментари