петък, 9 юни 2017 г.

България трябва да победи Беларус за да запази шанса за класиране

източник betfair.com
Възпитаниците на Петър Хубчев се надяват да продължат с възхода си от последните два мача, в които записаха две победи и върнаха надеждите за класиране на Мондиала догодина. Нашите първо надиграха днешния си съперник с 1:0, а след това се разправиха и с Холандия с 2:0. Сега обаче е много важно доброто представяне да продължи, за да се запази набраната инерция.
http://bit.ly/Bulgaria_15

А предпоставките за нова победа са налице. Беларус ще бъде в този мач без някои от най-важните си играчи. Участие в двубоя довечера няма да вземат Александър Хлеб, Сергей Кривец, Сергей Кисляк, Ренан Брешан, Игор Шитов, Ихар Стасевич, Александър Мартинович и Максим Валдско. Освен това доста от останалите футболисти на домакините са изморени от натоварената им програма. Голяма част от избраниците на Игор Крушенко са изиграли по 15 официални мача последните 60 дни, като видимо са изтощени преди срещата с "лъвовете". Първенството в Беларус е в разгара си и това е причината за натрупаната умора.

Статистиката също е на наша страна. В изиграните досега шест срещи с Беларус, България има пет победи и само една загуба. Въпросното поражение пък не е в официален мач, а в контрола, играна в Минск през 2011 година. Освен това Беларус се намира в лоша форма и записа 4 загуби в последните си 4 официални мача. Петър Хубчев няма особени проблеми със състава си за този двубой. Добрата новина е завръщането на капитана Светослав Дяков, който пропусна срещата с Холандия заради наказание. Единственият голям отсъстващ си остава вратарят Владислав Стоянов.
http://bit.ly/Bulgaria_15

Най-вероятно селекционерът ще заложи на Николай Михайлов под рамката и четворката от предния мач в отбрана - Страхил Попов, Божидар Чорбаджийски, Васил Божиков и Петър Занев. Дяков и Симеон Славчев ще действат като опорни полузащитници. Дилемата пред наставника ще бъде в предни позиции. Той ще трябва да реши дали отново да заложи на фалшива деветка в лицето на Спас Делев, или той да отида не фланга, а на върха на атакта да действа Андрей Гълъбинов, като вторият вариант изглежда по-вероятен. Другите двама играчи в атакуващ план се очаква да бъдат Ивелин Попов и Александър Тонев.
http://bit.ly/BetfairPromoBG

Няма коментари:
Write коментара

Коментари