четвъртък, 27 юли 2017 г.

Лига Европа: Ботев (Пловдив) - Маритимо

източник betfair.com
Преди четири години пловдивчани отпаднаха в същата фаза на надпреварата след две равенства - 1:1 и 0:0 с германския Щутгарт. Две години по-късно Ботев отново не стигна до плейофа за групите след 2:1 и 0:2 с австрийския Санкт Пьолтен. Поуката и от двата мача е, че "канарчетата" отпадат заради допуснат гол на собствен терен и ако искат да продължат този път, трябва да са много внимателни в защита.

http://bit.ly/BetfairPromoBG
Бургаският стадион "Лазур" се превърна във втори дом за Ботев, като "канарите" не познават загуба в европейските си мачове. До днешната среща пловдивчани имат шест победи и едно равенство. Гръмката победа над Бейтар Йерусалим с 4:0 на реванша окрили с надежди пловдивчани и всички са изпълнени с оптимизъм, че могат да отстранят Маритимо. Португалците завършиха шести в местното първенство и играят в Европа благодарение на дубъла на Бенфика.

Очаква се треньорът Николай Киров да пусне състава от мача с Бейтар, който опази мрежата си суха, а в атака беше много ефективен. Нападението ще се води от Фернандо Виана, зад него ще се нареди карето Крум Стоянов, Лъчезар Балтанов, Омар Косоко и Тодор Неделев. Зад тях ще застане Яя Меледже, а в защита ще действат Цветомир Панов, Йордан Минев, Виктор Генев и Пламен Димов. На вратата се завръща Иван Чворович, който получи почивка за мача със Славия.
http://bit.ly/BetfairPromoBG

Няма коментари:
Write коментара

Коментари