неделя, 13 август 2017 г.

ЗАЛОЖИ €20 НА КРАЙНИЯ ПОБЕДИТЕЛ, ВЗЕМИ €5 НА ГОЛ – БАРСЕЛОНА СРЕЩУ РЕАЛ (МАДРИД)

http://bit.ly/Barca_10_Real_15
източник betfair.com


1.     Кой може да вземе участие?

Можеш да участваш, като използваш само една сметка.  Ако (чрез имейл или по друг начин) Betfair ти е отказал участие в някоя от промоциите, няма да се класираш за тази промоция.Тази оферта е валидна за нови и настоящи клиенти на възраст над 18 години, чиято страна на пребиваване е Република България.
http://bit.ly/Barca_10_Real_15


2.     Как и кога мога да се класирам?

Заложи единичен залог в секция “Спорт” преди мача на пазара Краен Победител на срещата Барселона срещу Реал Мадрид (на 13.08.2017 г.) на стойност €20 или повече и ние ще ти кредитираме безплатен залог от €5 за всеки гол, отбелязан от отбора, който си подкрепил.
Твоят класирал се залог трябва да бъде направен на пазара Краен Победител преди началото на първия двубой.
Kласиралият се залог ще бъде първият, който си направил на пазара ПРП в секция “Спорт” на стойност от €20 или повече. Ако твоят първи залог е направен заедно с други залози, твоят класирал се залог ще бъде този с най-ниско референтно число.

Залозите с Cash out (частичен или пълен) не се валидни за тази оферта. Залозите На Живо не се зачитат за целите на тази промоция.

http://bit.ly/Barca_10_Real_15

3.     Какво мога да спечеля?

Ако направиш класиралия се залог ще получиш безплатен залог от €5 за секция “Спорт” за всеки гол, отбелязан от отбора, който си подкрепил.
Селекциите, направени на пазара "Равен", няма да се зачитат за тази промоция.
Твоят безплатен залог ще изтече в 23:59 ч. на 21.08.2017 г.
Безплатният залог не може да бъде изтеглен като пари и както е посочено по-горе, трябва да бъде използван в секция “Спорт” на Betfair.  Всички печалби, които получаваш от залози, направени чрез безплатния залог, могат да бъдат изтеглени.

http://bit.ly/Barca_10_Real_15

4.     Кога ще получа наградата си?

Промоционалният кредит ще бъде депозиран в твоята сметка в рамките на 24 часа от края на мача.

http://bit.ly/Barca_10_Real_15

5.     Друга скучна, но важна информация

Betfair си запазва правото да те дисквалифицира от промоцията и/или да закрие твоята сметка в Betfair, ако сметне, че има достатъчно доказателства за злоупотреба спрямо, която и да е промоция, например чрез използване на повече от едно потребителско име или при отваряне на повече от един личен акаунт за залагане за участие в промоцията. При подобен случай Betfair няма да ти кредитира никакви безплатни залози.
http://bit.ly/Barca_10_Real_15

Няма коментари:
Write коментара

Коментари