събота, 12 август 2017 г.

Избери своя фаворит за спечелване на Висшата Лига или Ла Лига и вземи допълнителен бонус от Бетфеър за всяка категорична победа на твоя отбор


http://bit.ly/BetfairPromoBG
източник betfair.com
Правила и Условия за тази промоция :
  
ЗАЛОЖИ €25 НА ОКОНЧАТЕЛЕН ПОБЕДИТЕЛ НА LA LIGA ИЛИ ВИСШАТА ЛИГА И ВЗЕМИ €2 БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ ЗА ВСЕКИ СПЕЧЕЛЕН ОТ НЕГО ДВУБОЙ В ЛИГАТА С 2 ИЛИ ПОВЕЧЕ ГОЛА РАЗЛИКА


1.     Кой може да вземе участие?

Можеш да участваш, като използваш само една сметка. Ако (чрез имейл или по друг начин) Betfair ти е отказал участие в някоя от промоциите, няма да се класираш за тази промоция.Тази оферта е валидна за нови и настоящи клиенти на възраст над 18 години, чиято страна на пребиваване е Република България.

http://bit.ly/BetfairPromoBG
2.     Как и кога мога да се класирам?
Направи залог от €25 или повече на пазар за окончателен победител от La Liga или Английската Висшата Лига преди понеделник, 21-ви август 23:59 ч., и вземи €2 безплатен залог за всеки двубой, спечелен от твоята селекция с 2 гола или повече разлика, в съответния сезон на Висшата Лига/La Liga.
Твоят класирал се залог трябва да бъде направен на пазара “Окончателен победител на La Liga или Висшата Лига” (Outright) преди началото на първия двубой.

Kласиралият се залог ще бъде първият залог от теб на пазара “Окончателен победител на La Liga или Висшата Лига” на стойност от €25 или повече. Ако твоят първи залог е направен заедно с други залози, класиралият се залог ще бъде този с най-ниско референтно число.

Залозите с Cash out (частичен или пълен) не са валидни за тази оферта. Двупосочните залози не се зачитат за тази промоция, но ще бъде взета предвид само печелившата част от облога.

http://bit.ly/BetfairPromoBG
3.     Какво мога да спечеля?

Ако направиш класиралия се залог (и ако по друг начин отговаря на условията на тази промоция), ще получиш безплатен залог от €2 във секция “Спорт” за всеки двубой в съответния сезон, в който отборът, който си прогнозирал като победител, спечели с 2 гола или повече разлика.
Твоят безплатен залог от “Спорт” ще изтече 48 часа, след като бъде кредитиран.

Безплатният залог не може да бъде изтеглен като пари и както е посочено по-горе, трябва да бъде използван в секция “Спорт“ на Betfair.  Всички печалби, които получаваш от залози, направени чрез безплатния залог, могат да бъдат изтеглени.

http://bit.ly/BetfairPromoBG
4.     Кога ще получа наградата си?

Промоционалният кредит ще бъде депозиран в твоята сметка в рамките на 24 часа от съответния край на двубоя.

http://bit.ly/BetfairPromoBG
5.     Друга скучна, но важна информация

Betfair си запазва правото да те дисквалифицира от промоцията и/или да закрие твоята сметка в Betfair, ако сметне, че има достатъчно доказателства за злоупотреба спрямо, която и да е промоция, например чрез използване на повече от едно потребителско име или при отваряне на повече от един личен акаунт за залагане за участие в промоцията. При подобен случай Betfair няма да ти кредитира никакви безплатни залози.


http://bit.ly/BetfairPromoBG

Няма коментари:
Write коментара

Коментари