събота, 30 септември 2017 г.

ЦСКА - София гостува на Етър днес от 14:45

източник betfair.com
Воденият от треньора Стамен Белчев тим ще се опита да постигне девета поредна победа, но задачата ще е изключително трудна. ЦСКА-София пристига във Велико Търново с всички налични футболисти като аут е единствено прекаралия вирусно заболяване Стойчо Атанасов.

Макар и новак, Етър разполага с футболисти с много опит в елита и доста отбори срещнаха трудности срещу "виолетовите". ЦСКА-София бележи трудно далеч от "Българска армия" и домакините се надяват да вземат поне точка. Треньорът на Етър Станислав Генчев ще заложи на схема с трима бранители, като изпълнителите ще са Пехливанов, Скерлев и Веселин Минев.

http://bit.ly/BetfairPromoBG
В предни позиции се очаква Вълчанов да стартира за сметка на Руменов. Аут от групата са двамата преотстъпени от ЦСКА-София през лятото Пламен Гълъбов и Никола Колев, който освен всичко е и контузен. Домакините ще акцентират върху отбраната, като ще дебнат пробойни в защитата на "червените" и възможности за контраатаки, в които ще разчитат на мощния сенегалски таран Бадара.

Очакванията са гостите да установят доминация на терена от първата минута в опит да стигнат до бърза развръзка. От началото на сезона ЦСКА-София е без грешка като гост, но в последните си две срещи не успява да вкара в първите 45 минути. Двубоят на "Ивайло" предизвиква сериозен интерес, като очакванията са за около 10 000 на трибуните.

http://bit.ly/BetfairPromoBG

Няма коментари:
Write коментара

Коментари