петък, 13 октомври 2017 г.

Golden Goals се завръща с 275 000 евро този уикенд

http://bit.ly/GOLDEN_GOALS

Играта Golden Goals на Бетфеър идва отново тази събота и неделя, след като имаше една седмица пауза заради светвните квалификации. Джакпота е над половин милион лева, цели 275000 Евро. Това е най-добрата игра правена някога от онлайн букмейкър, имайки пред вид , че участието за нея е напълно безплатно.

За да участвате е необходимо само да имате регистрирана сметка в сайта на Бетфеър. Не е нужно да депозирате пари или пък да залагате нещо, за да се включите в Golden Goals. Ако вече имате действащ акаунт и не сте играли в играта е нужно само да зачвите своето участие и воала вече сте вътре.

http://bit.ly/GOLDEN_GOALS
За да спечелите големите пари трябва и не малка доза късмет. Всеки кръг от Бетфеър определят 6 мача от английската висша лига, на които трябва да познаете кой ще отбележи първият гол. Освен шестте мача има и въпрос, в коя минута ше падне първият гол на еди кой си мач. Този въпрос е зададен в случай, че двама или повече играчи познаят всички голмайстори. Този, който е най-близо до минутата ще грабне Джакпота.

Това не е всичко, в случай че няма познал всички голмайстори от Бетфеър дават утешителна награда от 2500 Евро за този, който е познал най-много голмайстори, и по 20 евро бонус за залагане до десетия човек в класацията за кръга. Ето това е вече страхотна оферта, и всичко това безплатно.

Ако все още нямата сметка в Бетфеър и искате да участвате в Golden Goals сега е момента да си отворите нова тавака използвайки някой от линковете по долу.

Отвори нова сметка  без да депозираш, само за да играеш Golden Goals
http://bit.ly/GOLDEN_GOALS
 
Отвори нова сметка и вземи бонус до 100 Евро при първоначален депозит и играй Golden Goals безплатно след това 100 Евро Начален Бонус
http://bit.ly/BGPromo100

Няма коментари:
Write коментара

Коментари