събота, 28 октомври 2017 г.

Golden Goals идват с 350 000 Евро Джакпот тази седмица - Безплатно Участие

http://bit.ly/GOLDEN_GOALS

Всеки може да участва в новата игра на Бетфеър Golden Goals напълно безплатно. Нужно е само да има дейтващ акаунт от който да дава своите прогнози. Ако все още нямаш акаунт в Бетфеър сега е най-добрия момент да си направиш. За да участваш в Golden Goals не се изисква да депозираш пари, а само да се регистрираш в сайта и си готов.

http://bit.ly/GOLDEN_GOALS


Трябва да познаеш първите голмайстори на 6 мача от Английската Висша Лига, за да удариш Джакпота. Мачовете са подбрани от Бетфеър всеки кръг и можеш да ги намериш в Golden Goals приложението след, като си се логнал в своята сметка в Бетфеър. Ако повече от един играч познае всички голмайстори има 1 тайбрек въпрос в коя минута ще шадне първият гол, на подбран от Бетфеър мач, който участник е по близо до минутата на първият гол взима голямата награда.

Тази седмица Джакпота стигна невероятните 350 000 Евро. От Бетфеър са се погрижили, ако все пак Джакпота не падне, участника с най-много познати голмайстори да спечели утешителна награда от 2500 Евро и всички останали до 10-то място по 20 евро бонус за залагане. Регистрирай се сега и дай своите предположения. Може следващият късметлия да си Ти.
http://bit.ly/GOLDEN_GOALS

Няма коментари:
Write коментара

Коментари