четвъртък, 16 ноември 2017 г.

Лукаку приветства завръщането на Ибра

източник bet365.com
Ромелу Лукаку е щастлив от предстоящото завръщане в игра на Златан Ибрахимович, въпреки че това ще засили конкуренцията на неговия пост. Лукаку смята, че Ибра ще направи Ман Юнайтед по-силен и ще му помогне да скъси дистанцията с лидера Ман Сити.

Ибрахимович отбеляза 28 гола през миналия сезон преди да получи тежка контузия в коляното през април. Завръщането му на терена се очаква да случи преди края на декември, а Лукаку няма търпение да го види в игра.

http://bit.ly/BGPromo100
"Завръщането на Ибрахимович ме мотивира. Това е още един добър футболист, който ще допълни отбора. Не е лесно да играеш за Юнайтед, а неговото завръщане ще ни помогне да настигнем Ман Сити. Намираме се на ранен етап от сезона, засега нищо не е решено. Ман Юнайтед е способен да играе много по-добре, отколкото сега", каза Лукаку.

Юнайтед инкасира две загуби в последните три кръга от Висшата лига и вече изостава от Ман Сити с осем точки. Междувременно, залози за победа на Юнайтед над Нюкасъл у дома в събота се приемат при коефициент от 1.25. Шансовете на "червените дяволи" да спечелят титлата във Висшата лига са оценени на 15.00.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари