петък, 19 януари 2018 г.

Григор взе своя реванш от Рубльов но бе критичен към себе си

източник bet365.com
Григор Димитров се справи с жегата и съпротивата на младия рускак Андрей Рубльов и вече на 1/8-финал на Откритото първенство на Австралия. Той спечели оспорвания двубой с резултат 6-3 4-6 6-4 6-4 за 3.07 часа, но беше критичен към себе си на прескофернецията след мача.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
Хасковлията взе реванш от руснака за загубата във втори кръг на US Open 2017 и в следващия кръг ще играе срещу Ник Кирьос (Авсл) или Джо-Вилфрид Цонга (Фра). Той отчете, че тежките условия на корта не са му оказали влияние, но някои неща в играта му не са се получили.

"За мен това са най-важните мачове – когато нещата не вървят, да намирам начин да победя. Той е невероятен играч, знаех какво да очаквам и какво да направя, но някои аспекти от играта ми просто не работеха. Доволен съм обаче, че спечелих мача. Дори сега отивам да отработя някои неща, физически се чувствам добре. Жегата въобще не ме изплаши днес, което е добър знак. Просто трябваше да остана спокоен и целенасочен", сподели световният номер три.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9575
Българинът наниза 13 аса в сблъсъка с Рубльов, но допусна и 15 двойни грешки. Той спечели 76% от точките на първи сервис и само 38% от тези на второто си подаване. Междувременно, залози затова Димитров да излезе победител в втората четвъртина на схемата в Мелбърн се приемат при коефициент от 2.75. Шансовете му да грабне шампионския трофей са оценени на 11.00.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари