понеделник, 26 март 2018 г.

Хубчев ще експериментира срещу Казахстан на Мъри Стоилов

източник bet365
Старши-треньорът на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев има "уникално големи забележки" към физическата форма на футболистите си. "Трикольорите" загубиха с 0:1 от Босна и Херцеговина в петък в Разград в първата си контрола от международната пауза, а днес ще се изправят срещу Казахстан в Унгария.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9575
Петър Хубчев заяви, че в момента се опитва да пробва различни схеми на терена, като се надява всичките експерименти да окажат положително влияние върху играта на отбора за предстоящите двубои от Лигата на нациите. Специалистът посочи, че сигурно ще има някои промени в състава за мача с Казахстан, който по думите му е един силен съперник, стоящ много добре на терена.

"В първите часове на лагера се разбрахме какво ще търсим в контролите. Вижда се, че правим добре някои елементи. Срещу Казахстан може да заложим на различна схема. Всичко това са по-скоро експерименти. Имаме представа за силата на нашия отбор, за схемата, в която най-добре се подреждаме, но искаме да видим и други неща, които могат да ни помогнат да подобрим играта на отбора. Момчетата се намира в различно физическо състояние. Имам уникално големи забележки, но това ще коментирам с тях", каза Хубчев.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9575
Тактикът заяви, че не може да определи кой е фаворит за победата в предстоящия сблъсък срещу състава на най-успешния български треньор в последно време - Станимир Стоилов. Той подчерта, че за него резултатът няма да има толкова голямо значение, колкото себераздаването в срещата.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари