петък, 6 април 2018 г.

Няма да има отпускане в реванша въпреки убедителната победа на Арсенал

източник bet365
Арсенал постигна убедителна победа с 4:1 срещу ЦСКА Москва в първи 1/4-финал от Лига Европа на "Емиратс", но този резултат не успокоява Арсен Венгер. Той предупреди, че отбора му още не си свършил работата и иска победа и в реванша.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
Александре Лаказет и Арън Рамзи вкараха по два гола във вратата на "армейците", като домакините имаха шансове да запишат и по-изразителна победа. Въпреки отличния аванс, Венгер остава нащрек за втората среща.

"Трябва да сме фокусирани върху реванша. Работата все още не е свършена. Необходимо е да бъдем с правилната настройка и да опитаме да спечелим и втората среща. Все пак все още сме само на 1/4-финал и ни остава да изминем още дълъг път. Не сме се класирали за 1/2-финалите и е твърде рано да се говори, че ще спечелим турнира. Напоследък имахме доста проблеми, което ще ни помогне да останем здраво стъпили на земята и да подходим както трябва", коментира Венгер.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9575
Арсенал ще се опита да пренесе добрата си форма от мача с ЦСКА в домакинството на Саутхемптън в неделя от Висшата лига. Коефициентът за победа на Венгер и компания в този мач е 1.57.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари