четвъртък, 24 май 2018 г.

Време е за добро представяне на Григор в Париж

източник bet365
Световният номер пет Григор Димитров изрази надежда да подобри представянето си на клея в Париж. Надпреварата във френската столица е най-неуспешната за него от турнирите от Големия шлем, като досега само на два пъти е достигал до трети кръг съответно през 2013 и 2017 година.

Гришо започна добре сезона на клей с достигане до 1/2-финалите в Монте Карло и 1/4-финалите в Барселона, но след това той загуби още в първия си мач на Мастърсите в Мадрид и Рим. Българската звезда се надява да бъде в оптимална форма за ОП на Франция, което започва в неделя.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
"Винаги във всеки турнир, в който играя, искам да се представям по-добре, отколкото през миналата година. С Откритото първенство на Франция никога не сме имали добра връзка. Много е просто. Подготвяш се, излизаш на корта, даваш всичко от себе си и гледаш какво ще стане. В предишните години нищо от това не ми се получаваше. Сега започнах сезона добре, включително и на клей. Искам да продължа да играя по този начин, да продължа да печеля мачове на клей. Искам да контролирам това, което мога да контролирам. А ако останалото не се получава, се надявам, че ще дойде време и за него", сподели шампионът от финалите на АТР.

Димитров ще бъде поставен под номер четири в основната схема в Париж. Жребият за турнира ще бъде теглен в четвъртък вечер.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари