петък, 4 май 2018 г.

Ноле не е изгубил вяра в себе си

източник bet365
Бившият номер едно Новак Джокович е оптимист, че ще намери най-добрата си форма и отново ще е претендент за трофеите от големите турнири. В началото на годината той се завърна в тура от контузия в лакътя, като до момента има пет победи и също толкова поражения.

http://bit.ly/BGPromo100
Междувременно, залози за титла на Джокович от Откритото първенство на Франция се приемат при коефициент от 9.00. Шансовете му да триумфира на Уимбълдън са оценени на 5.50, а тези да стори същото на ОП на САЩ- на 4.33.

Джокович претърпя поредното си разочарование, отпадайки рано на клея в Барселона през миналата седмица след загуба от Мартин Клижан (Слвк). Той обаче остава позитивно настроен и вярва, че ако стигне далеч в един или два турнира, ще върне увереността си.

http://bit.ly/BGPromo100
"Вярвам в себе си, както е било винаги. Ако това не беше така, нямаше да стигна до титлите и да сбъдна мечтите си в спорта. Пламъкът на страстта не е угаснал в мен, така че нямам за какво да се притеснявам. Въпросът е, че увереността се придобива с резултатите, напоследък те липсват при мен и това е причината. За мен не е настъпил краят на света, по-скоро гледам по-различно на нещата и смятам, че уча нови уроци. Уверен съм да работя още по-здраво от преди, за да се върна в челните позиции", заяви Ноле на пресконференция в родния Белград.

Следващият турнир, на който сърбина е заявил участие, е Мастърса в Мадрид, който стартира през уикенда.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари