сряда, 9 май 2018 г.

Ето какво мисли Делио Роси за финала за купата срещу Славия

източник bet365
Старши-треньорът на Левски Делио Роси изтъкна значимостта, която има предстоящия финал за Купата на България срещу Славия. Италианският тактик смята, че евентуална победа ще придаде смисъл на сезона на "сините".

Той се надява възпитаниците му да влязат в схватката освободени от напрежение, за да може да покажат това, на което са способни. Сблъсъкът е от 19:30 часа на националния стадион "Васил Левски", като в него 26-кратните шампиони на България ще търсят първо отличие от девет години насам.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
"Това ще бъде важен мач, който ще даде друг смисъл на отбора, ако нещата се развият в наша полза. Ако искаш да бъдеш голям, трябва да поемеш отговорност. Във финала няма фаворити. Такъв мач винаги носи напрежение и ако трябва да избирам между ентусиазъм и песимизъм, бих избрал ентусиазма", каза Роси на пресконференция.

Италианецът сподели още, че няма кадрови проблеми в своя лагер. Той ще може отново да разчита на десния бек Милош Цветкови, който се завръща в групата за важната битка.
http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456

Наставникът на Славия Златомир Загорчич пък определи Левски за изявен фаворит за отличието, но обеща, че тимът му ще направи всичко по силите си, за да поднесе изненадата. Сръбският специалист разкри, че все още не е наясно със стартовия състав, тъй като има вероятност някои играчи да отпаднат заради травми.
http://bit.ly/BetfairPromotionBG

Няма коментари:
Write коментара

Коментари