вторник, 12 юни 2018 г.

Няма да повторим грешката от 2014 каза Тиаго Силва

източник бет365
Тиаго Силва е нахъсан да помогне на Бразилия да се реваншира на предстоящото Световното първенство за унизителната загуба с 1:7 от Германия в 1/2-финалите на своя земя на Мондиала преди четири години. Централният бранител на ПСЖ заяви, че "селесао" се е поучил от грешките си и през това лято основната цел е триумф със световна титла номер шест в историята си.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9404
Бразилия получи много тежък удар при поражението от Германия преди четири години, като преди този двубой южноамериканците никога не бяха допускали толкова много голове в международен мач. Силва, който има 70 участия с националния екип, не игра в мача заради наказание и се надява, че неприятният спомен ще вдъхнови отбора за запомнящи се подвизи през следващите няколко седмици.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
"Всеки ден научаваме нещо нов. В професионален, в личен план и дори в емоционален, тъй като емоционалният аспект е много важен. Научихме доста неща след провала през 2014 г. и се надявам, че предстоящото Световно първенство ще бъде различно за Тиаго Силва и Бразилия. Нашата крайна цел е да станем световни шампиони, но до върха има дълъг път, който трябва да извървим. Трябва да сме безупречни и да завършим по възможно най-добрия начин - с трофея", каза Силва пред Goal.

Няма коментари:
Write коментара

Коментари