петък, 22 юни 2018 г.

Неймар е готов за мача с Коста Рика


Капитанът на "селесао" Неймар потвърди, че няма физически проблеми преди двубоя с Коста Рика от група Е на Световно първенство 2018. Той се надява отбора да покаже по-добра игра от предишния мач с Швейцария (1:1) и да спечели трите точки.

ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9404
Във вторник Неймар напусна принудително тренировка на "кариоките" заради болка в десния глезен. През февруари той получи контузия точно в тази част на тялото си, заради която пропусна всички мачове на клубния ПСЖ до края на сезона. Сега обаче, за негова радост, проблема не се оказа сериозен.

"Тренирам много добре, чувствам се добре и съм спокоен. Очакванията към нас за втория мач са много големи. Ние самите се надяваме да се представим много по-добре срещу Коста Рика, отколкото в нашия дебют. Искаме да спечелим. Трябва да работим здраво, не само да спечелим, но и да играем добър футбол", каза Неймар.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9404
В същото време, селекционерът на Бразилия Тите ще продължи с практиката да сменя своя капитан в почти всеки мач. С капитанската лента срещу Коста Рика ще бъде централния бранител Тиаго Силва. източник bet365

Няма коментари:
Write коментара

Коментари