неделя, 24 юни 2018 г.

Гарет Саутгейт вярва в успеха на Англия срещу Панама


Британците излизат срещу аутсайдера Панама днес от 15 часа на стадиона в Нижний Новгород и ще се опитат да последват Белгия в 1/8-финалите преди директния сблъсък между двата тима. Белгийците вече се класираха след две победи - 3:0 над Панама и 5:2 над Тунис. Англичаните победиха тима от Северна Африка с 2:1 и при нов успех днес също ще намерят място в топ 16, като за последния кръг ще остане да се определи кой ще е победител в групата измежду тях и Белгия.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9635
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт ще направи минимални корекции в състава, като отново ще заложи на схема с трима в защита. Под въпрос за мача е Деле Али, която най-вероятно ще пропусне двубоя, а мястото му ще заеме Рубен Лофтъс-Чийк.

Тимът от Панама излиза със същия състав, допуснал загубата от Белгия с 0:3, но вече и с опита от загубата.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9635

Очаквана се момчетата на селекционера Ернан Дарио Гомес да се бранят със 7-8 души в защита в опит да вземат максимума срещу вдъхновения и трупащ самочувствие с всеки изминал ден съперник. Англия спечели последните си 5 срещи на Световно. Последните 4 обаче бяха с разлика от 1 гол.източник betting.betfair

Няма коментари:
Write коментара

Коментари