сряда, 13 юни 2018 г.

Единсон Кавани вярва, че Урусите могат да стигант далеч напредПреди четири години на Световното първенство в Бразилия Уругвай премина груповата фаза в конкуренцията на отбори като Англия, Италия и Коста Рика. "Урусите" отпаднаха в 1/8-финалите от домакина Бразилия, но според острието Единсон Кавани отборът сега е доста по-силен и има силите да запише по-добри резултати на наближаващия Мондиал 2018.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
Уругвай се класира на второ място в квалификационна си група в зона Южна Америка, а в последната си проверка преди предстоящото Световно Първенство 2018 подчини Узбекистан с 3:0.

"Мисля, че всички уругвайци имат добри предчувствия за Световното Първенство 2018, тъй като нашият отбор израсна много в последните години и го доказа на терена. Хората виждат това и имат големи очаквания към нас. Мисля, че това добро чувство е много важно, тъй като ние го усещаме на терена и ни помага да даваме малко повече от себе си в необходимите моменти", коментира Кавани.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9404
Кавани не успя да се разпише в четвъртък срещу Узбекистан, но въпреки това остава едно от най-опасните оръжия на отбора. Шансовете му да стане голмайстор на Уругвай това лято са оценени на 2.37, а коефициентът затова той да прониже мрежата на Египет на 15 юни е 2.25.

Коефициентът затова Уругвай да завърши на първо място в предварителна група А, където още са домакинът Русия, Египет и Саудитска Арабия, е 1.66. Вероятността Кавани и компания да отпаднат в 1/2-финалите е оценена на 9.00. Източник bet365

Няма коментари:
Write коментара

Коментари