събота, 14 юли 2018 г.

Последен шанс за Англия да си тръгне с медали от РусияСелекционерът на Англия Гарет Саутгейт заяви на пресконференция, че отборът му е отбелязал огромен напредък през последните месеци и трябва да се гордее с постигнатото на Световно първенство 2018. "Трите лъва" отпаднаха в 1/2-финалите от Хърватска след продължения (1:2), а днес ще излязат срещу Белгия в битка за бронзовите медали.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9635
"Разполагаме с много талантлив и млад отбор. Ние ще продължим да прогресираме, както технически, така и тактически. През последните осем месеца нашият отбор отбеляза огромен напредък. Сега пред мен стои въпросът как да станем още по-силни и как да отстраним слабостите си. В началото на годината бяхме 14/15-ти в света, а сега сме сред четирите най-добри отбора. Това е голяма крачка напред", каза Саутгейт.

Той допълни, че предстоящия сблъсък с "червените дяволи" ще бъде труден за момчетата му от психологическа гледна точка, с оглед на това, че те са били много близко до финала в Москва. Тактикът увери, че въпреки изтърпяното разочарование, играчите му са мотивирани да си тръгнат с медал от Русия. 
http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9635

Специалистът няма кадрови проблеми преди двубоя с Белгия. Той възнамерява да направи някои рокади в състава в сравнение с 1/2-финалния дуел с Хърватска , но подчерта, че няма да има големи промени.

В идната схватка Англия ще има възможността да вземе реванш от Белгия за загубата в последния кръг на груповата фаза, когато и двата тима вече се бяха класирали в елиминациите. 

Белгийците ще бъдат по-отпочиналият отбор, след като имаха един ден повече за възстановяване и не трябваше да играят продължения в 1/2-финалите, където отстъпиха от Франция. източник bet365
http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9635

Няма коментари:
Write коментара

Коментари