сряда, 5 септември 2018 г.

България отива за победа в Любляна каза Бандаловски


Иван Бандаловски вярва, че националния тим на България има шанс да спечели не само срещу Словения, но и срещу другите два отбора в групата си от Лигата на нациите- Норвегия и Кипър. Бандаловски и останалите избранници на старши-треньора Петър Хубчев отпътуваха днес за Любляна, където в четвъртък се изправят срещу тима на Томаж Кавчич.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456

Бандаловски попадна в последния момент в групата на Хубчев на мястото на контузения Антон Недялков. Той е решен да оправдае доверието на националния селекционер и е готов да помогне с опита си на по-младите в отбора.

"Мисля, че и трите отбора в групата са напълно преодолими. Не са от най-високо ниво в световен мащаб. Срещу всеки един от тях имаме шанс да победим. Работих много здраво и се радвам, че г-н Хубчев ми обърна внимание и ми даде шанс да се докажа. Работи се по-различно. Подмладява се националният отбор.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
Най-опитните сме аз, Николай Бодуров и Ивелин Попов. Младите момчета имат доста качества и мисля, че имат бъдеще. Надявам се да им помогна с моя опит. Отиваме за победа. Словения са напълно преодолим отбор. Излизаме с респект срещу тях, но все пак мисля, че имаме по-класни футболисти", каза 31-годишният Бандаловски на заминаване за Словения. източник bet365
http://bit.ly/GoldеnGoals

Няма коментари:
Write коментара

Коментари