неделя, 14 октомври 2018 г.

Трябва да останем здраво стъпили на земята призова Хубчев


Селекционерът на България Петър Хубчев предупреди играчите си да не се величаят след обрата срещу Кипър за 2:1 на стадион "Васил Левски" в двубой от Лигата на нациите. Родните трикольори записаха третия си безответен успех в надпреварата, а във вторник ги очаква тежко гостуване на Норвегия.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9635

България се поздрави с 13-ата си победа в 14-ия си мач срещу Кипър, макар да не започна двубоя по най-добрия начин. Гостите от "Острова на Афродита" откриха резултата четири минути преди почивката чрез Григорис Кастанос, но през втората част родният тим излезе напълно преобразен.Кирил Десподов и Тодор Неделев донесоха успеха с попаденията си в рамките на девет минути между 59-та мин. и 68-ма мин. след асистенции на Страхил Попов.

"Знам, че 2-3 мача могат да те вдигнат в облаците, но бързо можеш да паднеш. Такива мачове ще върнат хората на стадиона, усеща се. Сега много от въпросите са удобни, но не трябва да се подвеждате футболистите и да ги величаете. Жалко, ако сме изглеждали уплашени в началото, имаше голяма отговорност върху всички и това натежа. Доволен съм от второто полувреме, дори ако говорим само за резултата", коментира Хубчев.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9635

Специалистът добави, че според него Лигата на нациите е изключително полезен турнир за страната като нашата, тъй като играчите трупат безценен опит в мачовете и играят със съвсем различен заряд в сравнение с приятелските срещи.

България е едноличен лидер в Лига С, група 3 в Лигата на нациите с пълен актив от девет точки. С три по-малко на второ място е Норвегия. В първия мач със скандинавците на 9 септември селекцията на Хубчев спечели с 1:0 в София. източник bet365

Няма коментари:
Write коментара

Коментари