четвъртък, 15 ноември 2018 г.

Ще разчитаме на колектива срещу Кипър и Словения


Петър Хубчев обяви крилото Кирил Десподов и вратаря Пламен Илиев, които отпаднаха от състава на България за предстоящите двубои с Кипър и Словения от Лигата на нациите, за най-добрите родни футболисти в момента. Той обаче подчерта, че отбора му е силен заради колектива, и е сигурен, че заместниците на Десподов и Илиев ще се представят достойно.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456

"Лъвовете" постигнаха три победи в досегашните си четири мача от група 3 на дивизия С на Лигата на нациите. Хубчев и компания водят битка с Норвегия  за първото място, като двата тима са с равен брой точки- по девет, но скандинавците имат по-добра голова разлика.

"Радвам се, че стана като традиция да отговарям на подобни въпроси - че работата беше доста концентрирана и сериозна. Смея да кажа, че сме постигнали нещо с този отбор. Разчитаме на колектива и това, че отсъстват някои, дава възможност на другите да играят. Може би отсъстващите са най-добрите в момента в България с тези качества. Но другите също притежават качества", заяви Хубчев при заминаването на отбора за Кипър.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
Междувременно, залози за победа на България във визитата на Кипър в петък се приемат при коефициент от 2.37. Шансовете за успех на тима от острова на Афродита са оценени на 3.40. източник bet365

Няма коментари:
Write коментара

Коментари