събота, 1 декември 2018 г.

Чакането свърши, денят на големия бокс дойде. Уайлдър срещу Фюри, кой ще победи?


Сблъсъкът между двамата непобедени боксьори се определя като най-голямата битка в САЩ за последните 15 години. Двубоят е с ключово значение за тежката категория, като победителят има шанс през април да стигне до мечтания бой с Антъни Джошуа за определяне на абсолютен световен шампион.

Уайлдър е с 40 победи, 39 от които бяха постигнати с нокаут. Американецът спечели титлата на Световния боксов съвет през 2015 година, когато победи Бърмейн Стивърн в 12-рундов мач. След това Уайлдър защити цели седем пъти до момента трофея, като последната защита бе през март тази година срещу Луис Ортис, когото победи с нокаут в десетия рунд. 
http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456

За Фюри това ще бъде първи сериозен мач след завръщането му на ринга. През 2015 г. той прекъсна доминацията на Владимир Кличко в тежката категория, постигайки шокираща за мнозина победа в Германия. След това обаче той бе уличен в употреба на кокаин и получи забрана да се занимава с бокс за около 2,5 години. През юни и август британецът се завърна и победи Сефер Сефери и Франческо Пианета. Той също е непобеден на ринга, като има 27 победи, 19 от които с нокаут.

Според специалистите Уайлдър е по-добре подготвен за този бой, като липсата на мачове на Фюри в последните години няма как да не му се отрази. Американецът е фаворит на своя земя, като коефициентът за негов успех е 1.66. Циганския крал обаче е готов отново да изненада света, както го направи и срещу Владимир Кличко. Ставката за победа на Фюри е 2.30

В договора за този мач има заложена клауза за реванш, в случай че Тайсън Фюри победи тази неделя. Това може да промени всички сметки за евентуален скорошен мач срещу Антъни Джошуа. източник betting.betfair  
http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9456
 

Няма коментари:
Write коментара

Коментари