Betfair

                                     Ревю Betfair.com

                                                      ЗА БЪЛГАРИЯКакво е Betfair.com ?

Бетфеър е световна борса за залози и онлайн букмейкър, който има лиценз от българската комисия по хазарта да оперира на територията на Република България легално.

Бетфеър пуска всяка седмица различни оферти на пазари с увеличени коефициенти. Офертата всеки път е различна, за това следете рекламните банери, които показват когато има оферта за конкртен мач. 
 

 ОФЕРТА  Бонус 100 Евро 
Оферта 100 Евро Бонус е за всички нови играчи на Бетфеър, които отворят нов акаунт с този промо код ZBBF01  

Усвояването на този бонус се случва по следният начин, след като се регистрирате и направите депозит, трябва да направите 5 единични залога от по 5 Евро всеки и ще получите 10 Евро бонус в своята сметка.

Целият процес може да бъде повторен до 10 пъти, като след всеки 5 уредени залога ще получавате по 10 евро бонус.

Уредените залози трябва да бъдат направени на различни събития с минимален коефициент от 1.50.

Бонусът представлява безплатни залози от по 10 евро, които трябва да бъдат заложени на събития с мин. коефициент от 1.20.

След получаване на бонус залог от 10 евро той трябва да се използва до 30 дни след получаването му. 

ПРИМЕР:
Залог 1: €5 коеф. 1.75
Залог 2: €5 коеф. 2.0
Залог 3: €5 коеф. 3.20
Залог 4: €5 коеф. 1.85
Залог 5: €5 коеф. 3.25
 >> €10 бонус

Обърнете внимание също, че методите за депозит от Neteller и Skrill не важат за тази промоция.
http://bit.ly/BetfairPromoBG
Оферта 20 Евро Борса

Борса оферта от 20 Евро Бонус при нова регистрация и първи залог направен на борсата от 20 Евро. Ако залогът е губещ то от Бетфеър ще ви върнат парите. Това което е важно да знаете за спортната борса е, че когато Вие изберете дадено събитие, то Вие имате 2 избора дали това събитие ще се случи или не.

Когато изберете на какво да заложите, трябва да има някой, който да заложи на обратното на вашият избор. Когато събитието се случи или не, Бетфеър изплаща печалба на съответният познал и като посредник между Вас и този срещу Вас прибира комисионна от 5%. За сметка на тази комисионна коефициентите на борсата са По-Високи.

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9127Оферта Заложи 20 и Вземи 20 Бонус


Тази оферта е за нови играчи, които все още не са открили своят акаунт в сайта на Бетфеър или в спортната борса. Офертата е валидна за всички нови клиенти, които се регистрират стози промо код -  ZSKACC .

След като направите своята регистрация, трябва да направите депозит от 20 Евро и да ги заложите на залог с коефициент не по-малък от 1.20. Когато направите своя залог Бетфеър ще преведе 20 Евро бонус директно в сметката Ви.

За да освободите бонусът за теглене е нужно да се превърти 3 пъти, или казано иначе, трябва да натрупате уредени залози за 60 Евро в раздел спорт на Бетфеър, като минималният коефициент за превъртане трябва да е не по-малък от 1.60. 

Залози направени в спортната борса няма да се броят за превъртането. Обърнете внимание също, че методите за депозит от Neteller и Skrill не важат за тази промоция.

http://bit.ly/BGbet20Get20


Оферта ACCA Edge Тази оферта или услуга, която пуснаха от Бетфеър е за всички, които вече имат отворена сметка в сайта. Тя е насочена към хората, които предпочитат да залагат на прави колонки с опвече мачове, за спечелване на по-голям коефициент. Ако сте такъв тип играч то тази оферта е добра за Вас. 


Кога за последно се случи при поредния хубав фиш да избяга само един мач ? А ако има вариант да си вземем залога обратно при един мач, който бяга? Е това вече е възможно с ACCA Edge от Бетфеър. За да се класирате за офертата, трябва да селектирате минимум 3 срещи в колонка. Схемата е следната, избирате си мачовете и видовете залози. 

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9404

Отбелязвате залога, който искате да направите и ако се класирате за офертата, ще видите на фиша опция Приложи ACCA Edge, маркирате полето и сте в играта. Важно е да знаете, че когато избирате Egde, общият коефициент Ви се намалява. Колкото повече селекции сте направили, толкова по малкък процент ви се смъква от общият коефициент. Пример с 10 Евро залог и 6 мача в права колонка.


http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2529592&bid=9404

Тук виждаме малко над 10% спад в печалбата при приложен Egde и евентуално всички мачове са познати. В този пример ни бяга 1 мач и си връщаме десетте Евро обратно в сметката, което е добре, че не сме загубили нищо с този залог. Не забравяйте, че фактора късмет съществува и във футбола. Edge е един вид застраховка при лош късмет.
 

Винаги проверявайте букмейкъра при, който залагате дали оперира легално на територията на държавата, където се намирате в момента. Това ще ви предпази от ситуации в, които не желаете да попадате.Коментари